Nakskov Idrætscenter


Nakskov Idrætscenter i forgrunden og Nakskov Uddannelsescenter i baggrunden


Nakskov Idrætscenter til venstre og Nakskov Uddannelsescenter til højre for det. Syd for uddannelsescentret ligger stationen.


Gymnast Poul Erik Schultz i barreøvelse.


Gymnaster i Nakskov Idrætscenter.


Gymnastiksalen i Nakskov Idrætscenter

Intro

Nakskov Idrætscenter blev bygget i 1978 - 79 og bliver brugt til mange formål ud over idræt.

Opførelsen af Nakskov Idrætscenter begyndte i 1978 og det blev indviet d. 8. september 1979. Idrætscentret bliver brugt til mange idrætsformål såsom gymnastik, hvor Nakskov har fostret mange gode gymnaster. Bankospil, messer, koncerter og valghandlinger er en del af aktiviteterne i Idrætcenteret, en årlig julefrokost er der såmænd også plads til.

I 1989 blev Nakskov ramt af skybrudslignende regn, som anrettede meget store skader både ude og inde i Idrætscenteret. Skaderne var meget omfattende og beløb sig til ca. 2 millioner.

I 1997 præsenteres planerne om et varmtvandsbassin med placering ved Idrætscenteret. Først i 2005 bliver det første spadestik taget, og efter efter 6.040 dage kunne man endelig holde rejsegilde i 2007.
I 1997 blev der også givet grønt lys til en skateboardbane, som blev placeret i det ene hjørne af parkeringspladsen ved centeret. I 2013 blev banen flyttet til en grund på hjørnet af A. E. Hansensvej og en lille blind vej.

I 2012 startes byggeriet af en ny svømmehal som stod færdig i 2014. Placeringen af denne er ved siden af varmtvandsbassinet.